منو اشيا عمودي
منوی فوتر
ورود

.

سید قاسم سعیدی مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان  در این زمینه افزود : پس از اتمام  بازدید های اعتباربخشی ملی ، اولین سری از کارنامه اعتباربخشی بیمارستانها از روز  یکشنبه یازدهم تیرماه جاری  توسط دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت اعلام شد؛ که بر این اساس درجه ارزشیابی بیمارستانهای تحت پوشش و تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز اعلام گردید . بر اساس این  کارنامه هاکلیه بیمارستانهای اعلام شده  موفق به کسب  رتبه یک شدند که این امر نشان دهنده اراده و تلاش همه مدیران و کارکنان دانشکده در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و اجرای  استانداردهای علمی و عملی روزآمد در این حوزه است . سعیدی ضمن تقدیر از ریاست محترم دانشکده و کلیه مدیران ، کارکنان و کارشناسان  بیمارستانی و ستادی که با هم اندیشی ، هم یاری و تلاش مشترک در جهت استقرار استانداردهای اعتبار بخشی نسل سوم به این موفقیت ارزشمند دست یافتند عنوان کرد : ارائه خدمات با کیفیت امری تصادفی نیست و تنها با برنامه ریزی منسجم ،  کاربرد دانش روز ، همیاری و همدلی و  از خودگذشتگی کلیه دست اندرکاران حاصل می شود. وی خاطر نشان کرد  در صورتی که بیمارستان‌ها به درستی استاندارهای اعتبار بخشی را اجرا کنند، کیفیت مطلوب خدمات، کمترین خطای پزشکی، کمترین آسیب به بیمار و بیشترین میزان رضایتمندی مردم با اجرای این استانداردها حاصل خواهد شد.
بنا به گفته معاون درمان وزیر بهداشت درباره نتایج دوره اخیر اعتباربخشی بیمارستان‌ها ، نتایج این دور از اعتبار بخشی تا پایان تیر ماه برای همه بیمارستان‌های سراسر کشور نهایی می‌شود.مهم‌ترین محور این دوره از اعتبار بخشی بیمارستان‌ها، ایمنی بیماران، تکریم آنها و رضایتمندی مردم از بیمارستان‌ها می باشد.