کارگاه آموزش
1398/11/12 شنبهمعاونت غذا و دارو آبادان
کمیته فنی تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های بهداشتی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان: کمیته فنی و تخصصی تایید صلاحیت پروانه های بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید. در کمیته مذکور که با حضور دکتر هدا مجیری فروشانی معاون غذا و دارو، مهندس جهاد امیری رئیس اداره غذا و محصولات آرایشی- بهداشتی معاونت، دکتر محمدعلی نوری عضو هیئت علمی دانشگاه چمران و مسئول آزمایشگاه کنترل کیفی و کارشناسان واحد صدور پروانه و کارشناسان تخصصی معاونت تشکیل شد، درخواست ها و مدارک ارائه شده از شرکت های متقاضی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت پس از تبادل نظرات و جمع بندی کلی با صدور چند پروانه ساخت وصدور پروانه مسئول فنی موافقت گردید. لازم بذکر است در کمیته یاد شده تخلفات برخی از شرکت های تحت پوشش مورد رسیدگی قرار گرفت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 26410157 تعداد بازديد زيرپورتال: 922879 اين زيرپورتال امروز: 1292 سایت در امروز: 32579 اين صفحه امروز: 31