1399/3/11 يكشنبه

بازدید سرزده و شبانه دکتر سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان.

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان  (کاظم زارعی)

شب گذشته دکتر سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان  بهمراه معاون درمان دکتر شریعتی و تعدادی از مدیران ستادی دانشکده از بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان بازدید بعمل آوردند. در این بازدید که مدیر شبکه بهداشت ودرمان شادگان دکتر دریانبرد ، مدیر خدمات دفتر پرستاری خانم منیعاوی و سوپروایزر کشیک خانم بچاری حضور داشتند از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و ضمن عیادت از بیماران بستری از چگونگی نحوه خدمت رسانی که از طرف کارکنان بیمارستان انجام میگرفت را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر سلمان زاده ضمن عرض خدا قوت به تمامی کارکنان بیمارستان که در این ایام  سخت ، بیماری کووید 19 سایه بر کشور افکنده و باعث رنجش بسیاری از هم وطنان عزیزمان شده ، از زحمات شبانه روزی محافظان سلامت که همچنان با کوشش و تلاش مضاعف خود مشغول به خدمت رسانی به مردم شریف شادگان هستند تشکر و قدر دانی نمودند.

ایشان در ادامه این بازدید پس از گفتگو و شنیدن صحبت های پرسنل در خصوص زحمات این عزیزان که بیش از برنامه موظفی خود خدمت میکنند اظهار کردند که با پرداخت بودجه بصورت اضافه کاری زحمات آنان  را جبران خواهد کرد.