1399/2/18 پنجشنبه

کمیته موربیدیته مادر باردار برگزار شد..

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان ( کاظم زارعی ):

کمیته بررسی مراقبت های بهداشتی با موضوع مادر پر خطر با حضور دکتر دریانبرد  مدیر شبکه ، دکتر جلیلان رئیس مرکز بهداشت ، اعضای ستادی این کمیته و پزشک مسئول و مامای مرکز بهداشتی تابعه در دفتر مدیریت شبکه برگزار گردید.

در ابتدای ساکن این کمیته خانم عساکره کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده با توجه به مستندات موجود در پرونده بهداشتی خانم باردار مورد نظر خلاصه ای  از پرونده و نواقصی که مشاهده کرده بود نظرات خود را در کمیته اعلام کردند.

در ادامه بررسی این پرونده پزشک مسول مرکز بهداشتی بهمراه اکیپ خود که شامل مامای مرکز و مراقب سلامت حضور داشتند عملکردهای خود و اقداماتی که برای این پرونده انجام داده بودند به سمع حاضرین ارائه  دادند.

مدیر شبکه پس از شنیدن و رویت مستندات موجود در این خصوصات مطالبی بیان نمودند.

که از جمله مطالب ایشان اهمیت و جایگاه زنان باردار در برنامه های سلامت جامعه را می توان اشاره کرد.

در خاتمه پس از تبادل نظر بین تمامی اعضای این کمیته جهت جلوگیری از تکرار این مسله مهم راهکارهایی و مداخلات لازم الاجرا  توسط ایشان به تمام اعضای این کمیته بیان گردید.

در خاتمه این کمیته شخص دکتر دریانبرد بعلت اینکه خانم باردار در بیمارستان بستری شده بود،

پس از مراجعه به بیمارستان و پیگیریهای انجام شده و طبق تشخیص  کادر درمانی بیمارستان خانم باردار جهت ادامه روند درمانی به بیمارستانی در اهواز انتقال داده شد.

عكس های مرتبط :