1399/3/18 يكشنبه

به گزارش خبرنگار وبدا از شادگان جلسه عوامل اجرایی امتحانات نهایی خرداد ماه سال 1399 با حضور کارشناسان مرکز بهداشت شادگان برگزار شد..

جلسه عوامل اجرایی امتحانات خرداد ماه سال جاری در دفتر ریاست آموزش و پرورش شهرستان شادگان با حضور کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

در این جلسه غبشاوی مسئول واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت ضمن آموزشهای لازم و مورد نیاز دانش آوزان ، در خصوص اهمیت رعایت اصول بهداشتی مطالبی بیان نمودند.

ایشان در ابتدا اظهار نمودندبا توجه به اینکه بیماری کووید 19 مدتی است باعث مشکلاتی در جامعه شده است ولی با رعایت پروتکل های بهداشتی میتوان انتشار این بیماری را به حداقل رساند.

وی در ادامه مطالب خود در خصوص رعایت فاصله اجتماعی، گندزدایی مدارس و مکانهای برگزاری امتحانات نکات مهمی را بیان نمودند.

در این جلسه مصوباتی به تصویب رسید که میتوان از اهم آن به : تهیه ماسک و محلول ضد عفونی برای دانش آموزان در زمان امتحانات توسط آموزش و پرورش، تهیه چک لیست ها ی مربوطه توسط مراقبین مراکز جامع سلامت که حوزه امتحانی تحت پوشش دارند اشاره کرد.

در ادامه کادر سلامت ضمن پرکردن چک لیستهای  مربوط به حوزه های امتحانی، تهویه کلاس ها، ماسک ها و سرویس بهداشتی را نیز را مورد بازدید قرار دادند.

در خاتمه مقرر گردیدکه دانش آموزان قبل از ورود به جلسه امتحانات از نظر میزان دمای بدن توسط کادر مرکز بهداشت شهرستان کنترل شوند.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان