1399/3/18 يكشنبه

به گزارش خبرنگار وبدا از شادگان دکتر جلیلیان رئیس مرکز بهداشت شادگان از حوزه های امتحان نهایی دانش آموزان دبیرستانی شهرستان شادگان بازدید بعمل آورد..

روز گذشته دکتر جلیلیان رئیس مرکز بهداشت شادگان از تعدادی حوزه های امتحانی دانش آموزان شهرستان بازدید بعمل آورد.

در این بازدید که سمیری رئیس آموزش و و پرورش شهرستان هم حضور داشتند، به اتفاق ایشان قوانین و پروتکل های بهداشتی در خصوص، نحوه اجرای جلسات امتحانی را مورد ارزیابی قرار دادند.

چیدمان و رعایت فاصله بین صندلی ها ،کلاس هایی را که در صورت نیاز می بایستی بصورت ایزوله مورد استفاده قرار گیرند،نحوه وسایل و تجهیزات مورد نیاز همچون ماسکها،محلول های ضد عفونی برای سطوح و دست ها، مایع دستشویی وسرویس های بهداشتی توسط رئیس مرکز بهداشت شادگان مورد بازدید قرار گرفت.

وی در خصوص تهیه محلول های ضد عفونی و چگونگی استفاده از دستگاه های تب سنج مجددا" به متصدی این امر آموزش دادند.

دکتر جلیلیان در ادامه مطالب خود اظهار کردند که جهت کنترل دمای بدن دانش آموزان علاوه بر اینکه تعدادی دستگاه تب سنج در اختیار مدارس قرار داده شده است در روزهای امتحانات دانش آموزان، مراقبین سلامت جهت همکاری و مساعدت حضور خواهند داشت.

وی در خاتمه این بازدید، از خداوند متعال آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه این عزیزان خواسته واعلام نمودند که متاسفانه امتحانات امسال این عزیزان بخاطر این بیماری نامبارک کووید 19 با سالهای گذشته بسیار متفاوت است و باید همه با هم دست در دست هم داده که انشاءالله بتوانیم، اتشار این بیماری را به حداقل برسانیم.

در خاتمه از همکاری سمیری رئیس آموزش و پرورش شهرستان و دیگر همکاران ایشان تشکر و قدردانی نمودند.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان